Thursday, January 3, 2013

begini lebih tenang....:-)

alhamdulillah.....dengan cara mendiamkan diri cam ni lg baik....tenang sikit rasenya....xpelah....bukan senang kite nak puas kan ati org...xpelah...selagi rezki ku di sini, aku akn teruskan di sini....n kalau ade rezki di tempat lain...y not aku ambik je kan....

mudah2an aku diberi kesabaran yg kuat dlm menjalani hari2 ku....aku bahagia n happy slalu di sisi suami tercinta n famly yg baik2....

masanya utk mementingkan diri sendiri je skrg ni....xyah nak ambik tau sgt dh pasal org lain....sbb x smua yg kite buat akn menggembirakan hati org.....hahahahaha.....fokus pd dr sendiri,famly n org yg btl2 rapat ngn kite jer.....yg lain tu abaikan je....lalalalalala......

duduk diam2 kat tempat sendiri n buat keje....habis time keje balik je...xyah nak susuh2 dh buat keje lg kalau dh habis time keje...buang mase je....kihkihkihkih.....(^____^)

pesanan buat hatiku.....
bersabarlah....Allah sentiase ade dekat dengan mu....dekatkan lah diri dgn Allah....janji Allah itu adalah pasti.....amin.....:)

2 comments:

  1. salam kenal dari fifi.. bile dtg sini rase nak senyum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fifi mane yer..
      nape buat nak senyum eh???
      :)

      Delete