Thursday, October 13, 2011

happy besday akak...08/10/2011

happy besday akak...semoge akak dipanjangkan umur n sentiase dimurahkan rezki....akak,adik doakan akak sentiase ceria n happy selalu...semoge Allah akan pertemukan akak ngn jodoh yg lebih baik...amin...:)


sorry ye kak...adik xdapat buat besday yg special utk akak thn ni...adik just dapat buat ape yg termampu jer...semoge akak happy yer...


kek ni je yg dapat adik beli kak..sebab keje mlm x sempat nak g beli kek kak...maaf yer...tapi cup cake tu comel kan...:)

comel kan kak...:)

kite makan kek ngn yong tau fu sekali kan mlm tu....sedap kan yong tau fu tu...special utk akak...akak kn suke yong taufu...:)

pagi tu kite g anta awe g klinik borhan sbb dia demam....pastu balik umah adik...pas zuhur kite kua...dalam pale adik mmg nak g bagan lalang..sbb 1 tempat je yg blh wat akak tenang kan...'LAUT'...:)

pas isi myk...kite terus gerak g bagan lalang....adik nampak akak happy sangat kan bile dapat tgk laut...pas tu g bergambar2 kat tepi laut tu..happy nye...:)

kalau akak ingat....ape yg org kat belakang tu ngah buat???x malu langsung diorang tu kan...depan khalayak ramai pn nak cam tu...iissshhhh...:)

with u....:)

happy tengok akak senyum....:)

cantik langit time ni kan kak....:)

nampak tenang je laut time ni kan kak...x pe...nnt kite tgk laut kat sabah plak yer...

x sabar nak tggu hujung bulan ni....segala kenanagn n pengalaman baru akan tercipta kan...hihihihi...mari kite enjoy....:)

1 comment: